úterý 15. dubna 2014

Recenze a odstíny pigmentů od NYX/ Pigments by NYX review and swatches

Ahoj! :) Dnes bych vám ráda podrobně ukázala odstíny pigmentů od americké značky NYX, které zatím vlastním. Kdo se ještě nesetkal s pigmenty, jsou to vlastně sypké stíny, ale mnohem pigmentovanější, nežli většina lisovaných stínů. Nevýhodou oproti těm lisovaným je složitější manipulace a nanášení, takže začátečníkům může chviličku trvat, než si na tento způsob nanášení očních stínů zvyknou, ale s trochou cviku to určitě půjde raz dva. :)   

Pigmenty se dají nanášet za sucha i mokra, přičemž při mokré aplikaci dostanete z pigmentů maximum a výsledný efekt je tak nejsytější. Štětec si můžete navlhčit vodou, očními kapkami či fixátorem, to je jen na vás. Doporučuji je nanášet prstem, latexovým aplikátorem nebo syntetickým plochým štětcem a určitě stíny nanášejte vtlačením či přitisknutím na oční víčko, než-li "natíráním", takto se vyhnete opadávání stínů pod oči. Pigmenty samotné mají výbornou trvanlivost na víčku, ale i tak doporučuji před jejich nanesením použít bázi nebo korektor na oční víčka. Dodá vám to nejen na intenzitě, ale výsledné líčení vám i mnohem déle vydrží. 

Konkrétně tyto pigmenty od NYXu mají objem 5 ml a koupila jsem je na aukru- zde za 49 Kč/ks. 

+
cena v poměru ke kvalitě
široká škála odstínů
trvanlivost nalíčení
výborná pigmentace
mnoho využítí

-
k sehnání hlavně na internetu
nepraktické balení
složitější manipulace
mohou opadávat, podklad doporučuji dělat až po nalíčení očí


zleva: 20 Mocha, 23 Walnut, 01 Nude, 19 Mink, 15 Lilac, 21 Oro



 01 Nude, 19 Mink (na ruce dole 19 Mink a nahoře 01 Nude) 
- tyto odstíny jsou skvělé na rozjasnění vnitřních částí očí, pod obočí, nad rty a lícní kosti
- 01 Nude je neutrální odstín, 19 Mink více do zlata




15 Lilac (krásný studený lila odstín), 21 Oro (teplý bronz)





20 Mocha, 23 Walnut (oba dva odstíny jsou studené, čokoládové, 23 Walnut je o trošku tmavší a 20 Mocha do šeda, popelava). Na ruce nahoře 20 Mocha a dole 23 Walnut.





Tak které z nich se vám líbí nejvíc? :) Já miluju poslední dva čokoládové odstíny na kouřovky. Stačí jen černá báze z gelových linek nebo tužky na oči, na ni vklepat trošičku pigmentů a jednoduché, ale velmi efektní kouřové líčení očí je na světě :)

Žádné komentáře:

Okomentovat