středa 12. února 2014

Recenze transparentního pudru od Stage line/ Professional transparent powder by Stage line

Krásné sluneční ráno :) Sháníte nějaký jemný transparentní pudr, který vytváří hezký sametový vzhled na pleti a dokonale zafixuje váš makeup? V tom případě určitě doporučuji vyzkoušet profesionální sypký transparentní pudr Stage line od španělského výrobce Laurendor. Doporučená MOC je 419 Kč za 60g produktu, což je opravdu hodně a vydrží velice dlouho. Profesionálové z oboru mají možnost zakoupení za VOC. Dekorativní kosmetiku Stage line zakupuji zde, kde si můžete vybrat ze sedmi odstínů (viz obrázek úplně dole) tohoto pudru. Já jsem si zakoupila odstín Neutral, který je zároveň transparentní. Není na pleti vůbec vidět a krásně se přizpůsobí pleti, což mi potvrdila i paní, se kterou jsem konzultovala svůj nákup. :) 

Pudr je nádherně jemňoučký a na dotek opravdu sametový. Pleť vůbec nevysušuje a nezvýrazňuje její nedostatky i když si na aplikaci (především pod očima a na "vrásčitých" místech ) pozor dát musíte, jako s každým pudrem :) 

Výrobce tvrdí, že je pudr bez parfemace. Mně voní a připomíná mi vůni dětského pudru nebo klasického modrého krému Nivea. Součástí balení je i bílá labutěnka, která se zdá být z kvalitního materiálu. Pomocí labutěnky makeup dokonale zafixujete a přebytek pudru můžete "smést" štětcem. 

- cena v poměru s množstvím produktu a výkonem :)
- nevysušuje pleť
- vytváří sametový, jemný vzhled
- výběr z mnoha odstínů
- možnost výhodné VOC pro profíky v oboru
- bez parfemace
- vhodný pro všechny typy pleti, včetně suché
- pěkné, elegantní balení 








bez pudru

s pudrem


Pokud by jste i přesto hledali nějakou levnější variantu dostupnou v drogériích, zmatňující pudr Stay Matte od Rimmelu v odstínu Transparent 001 by mohl být to pravé ořechové :). Velmi jej však ale nedoporučuji pro suchou pleť, kterou může ještě více vysušovat a zvýrazňovat suchá místa a šupinky.
Jaký je ten váš nej pudr? Komentujte prosím pod článkem a uvítám i názory a nápady na další články a recenze :) Co vás nejvíce zajímá nebo s čím si nevíte rady?

zdroj: http://profiliceni.cz/detail_3.php?id=5

Žádné komentáře:

Okomentovat